Zuiveringsinstallatie Vietnam
Zuiveringsinstallatie Vietnam

De Stichting Water is our World,
gevestigd aan W.Barentszstraat 83, 8023WP Zwolle,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
www.waterisourworld.com
W.Barentszstraat 83
8023WP Zwolle
Tel: +31610892960


bestuurder/secretaris is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Water is our World Hij/zij is te bereiken via vtsmitsalters@gmail.com


Persoonsgegevens die wij verwerken


Stichting Water is our World verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar of andere gevoelige of bijzondere persoonsgegevens.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Stichting Water is our World verwerkt uw persoonsgegevens voor het volgende doel:
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren


Geautomatiseerde besluitvorming
Stichting Water is our World neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Water is our World) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Stichting Water is our World bewaart uw persoonsgegevens zolang u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Indien u aangeeft de nieuwsbrief niet meer te willen ontvangen wordt u binnen 2 dagen uit het adresbestand verwijderd.


Delen van persoonsgegevens met derden
Stichting Water is our World verstrekt geen gegevens aan derden


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Stichting Water is our World gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Water is our World en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar vtsmitsalters@gmail.com.


Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.


Stichting Water is our World wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Stichting Water is our World neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via vtsmitsalters@gmail.com. Stichting Water is our World maakt gebruik van beveiligingssoftware ( virusscanner en firewall)